Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det människan fruktar mest

 

Jag börjar förstå att

Det människan fruktar mest

är  

kärleken

 

Varför?

 

Man är rädd för den,

när den är obesvarad.

 

Man är rädd att mista den,

när man har den.

 

Man är rädd att känna den,

 för att den gör ont.

 

Man är rädd att vara sårbar,

 genom att visa den.




Fri vers (Fri form) av Ninananonia VIP
Läst 276 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-12-04 20:02



Bookmark and Share


  M:tin
Så är det verkligen!!!!
2014-01-26

    ej medlem längre
Själupplevd verklighet
gott präntat

http://www.youtube.com/watch?v=fQBR_NJxW1M&feature=player_embedded

2010-12-12

  Johan Bergstjärna VIP
Sant, bra skrivet!
2010-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP