Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hemma

Hemma

Det är där

min själ bor

 

Jag älskar att vara hemma




Fri vers (Fri form) av Ninananonia VIP
Läst 227 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-12-04 20:45



Bookmark and Share


  Popcorntankar
Bra, det gäller att kanta den väl, så man hittar hem i mörkret!
2010-12-04

  Larz Gustafsson VIP
Jag med.
Då slipper man alla svin.
2010-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP