Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min Yamaha och jag

 

Trevande ackord på min keyboard

Svävande toner högt i diskanten

som en stad ovan molnen

fast med reggaerytmen långsamt pumpande

 

Någonting nytt föds

en sång utan ord

en känsla nästan utan avsikt

 

men ändå

en känsla




Fri vers av Gunnar Ideström
Läst 223 gånger
Publicerad 2010-12-04 21:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Ideström
Gunnar Ideström