Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En slags dröm


sorg spänner hjärtats trådar
hårt
pumpar luft genom trånga strimmor
jord
viskar där ingen annan hör
sant
jag ligger tyngdlös mot botten
andas
grundstöter mot någon okänd
annan
blundar öppet
- vaknar




Fri vers av Myself
Läst 537 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-12-04 22:35



Bookmark and Share


  M.A.J.R
Riktigt Bra skrivet där :)
2010-12-26
  > Nästa text
< Föregående

Myself
Myself