Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Juldepp




nära julen nu
lyktor som lyser starkt
barr under huden




Bunden vers (Haiku) av Myself
Läst 494 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-12-04 22:45



Bookmark and Share


    ej medlem längre
vilken bra beskrivning på detta fenomen som är så hårt för så många.
2010-12-05
  > Nästa text
< Föregående

Myself
Myself