Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kampen

BA-BANG, BA-BANG, BA-BANG
-låter det i mitt bröst

hjärtat slår svagt
-du-dunk, du-dunk, du-dunk

Det mörker som bor i mig
har en egen puls - ett eget liv
lite våldsammare
mer bestämda slag
BA-BANG, BA-BANG, BA-BANG

Dess puls gör ont
det känns som revbenen ska knäckas

Smärtan är olidlig

Hur ser det ut hos dig?
Hur ser livet ut i den friska världen?
Ska jag nånsin få se...?

Jag vill känna det mjuka
ett mjukt, livskraftigt
-du-dunk, du-dunk, du-dunk......




Fri vers av MissManic
Läst 343 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-12-05 10:13



Bookmark and Share


  MissManic
Tack för din fina kommentar, den berörde verkligen!!
2010-12-20

  Junitvillingen
Alla människor borde få må gott inom, men tyvärr ser verkligheten inte sådan ut. Visst får man styrka av att inte få god hälsa serverad på silverbricka, av att inte få livsglädjen gratis...men ibland kan det bli så kämpigt att slåss mot tungsinnet & "demonerna" att man önskar sig ett annat liv. Din text berör...särskilt slutet där du skriver om hur du vill känna det mjuka...KRAM till dig!
2010-12-07
  > Nästa text
< Föregående

MissManic
MissManic