Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
For nylig kom forskere til det resultat at menneskedens udvikling af redskaber hang afgørende sammen med udviklingen af sprog i de 1½ million år mellem den første flinteskærv og stenøksen


Evighedens hjerte (eller perpetuum mobile)

Mellem flinteskærv
og stenøkse udformer
sproget sin verden

hjerneskyer muterer
i cellers fødsel og død




Bunden vers (Tanka) av Thorvald Berthelsen
Läst 350 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-12-05 12:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Thorvald Berthelsen
Thorvald Berthelsen