Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

(övertext) Underleva






Det kanske är lättare så,
blir bättre;


Skapar världsfred och går ut med soporna



Om jag bara kunde

få mig själv

att vilja

utföra något

som jag ännu inte lärt mig;



tycka om.






Fri vers (Fri form) av A. Thomasdotter
Läst 465 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-12-05 18:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

A. Thomasdotter