Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

saknaden

Det är vinter nu.
Det blir kallare och kallare.
Det blir mörkare och mörkare.
Saknaden blir allt starkare och starkare.

Saknaden efter att ha någon vid min sida. ♥




Fri vers av EllinH
Läst 297 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-12-05 20:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

EllinH