Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I dunklet av en fiskebåt

 

i dunklet

av en fiskebåt

drog jag mig

till minnes

en not

av tillfredsställelse

 

du var så nära

och

det rörde mig

så djupt

och

vågorna hävde oss

och

sjönk undan




Fri vers av Gunnar Ideström
Läst 235 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-12-05 22:09



Bookmark and Share


  Kim VIP
Fint trots att ja inte förstår vad en NOT av tillfredsställelse är, det är alltså musik?
2010-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Ideström
Gunnar Ideström