Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Därför bör du helt klart fråga mig om jag vill träffa dig, igen.

Jag tror inte att våra pussel föreställer samma motiv
men jag tror ändå att våra pusselbitar passar ihop med varandra
till 99%.




Fri vers av zim
Läst 382 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-12-05 22:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

zim
zim