Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljuset många blundar för

Har du någonsin tänkt på varför du finns?
Kolla upp mot himlen så kanske du minns..
Att allt detta inte kan ha skapats förgäves,
Att öppna sitt hjärta är kanske det som kräves.
Har du saknat känslan av att rysa i huden?
Vad skulle du förlora på att tro på den ende Guden?
Vissa har ögon, men kan inte se.
Öppna dina händer, bara en gång och be:

Om du finns där ute, visa mig den sanna vägen,
och ta mig ut från dessa jobbiga lägen..
Ameen!




Fri vers av Ömer Dölek
Läst 360 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-12-06 14:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ömer Dölek
Ömer Dölek