Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill du bli mitt hjortron?

När jag vandrar

över gungflyn

över myren

på jakt

efter guld

hittar jag

tänker jag

plockar jag

undrar jag

om

du vill bli mitt hjortron




Fri vers av Gunnar Ideström
Läst 424 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-12-06 20:50



Bookmark and Share


  Kim VIP
Mycket vackert! Här har du lyckats(vi får väl se hur mycket övervägande kvinnor som säger detta, har en känsla av att vi uppskattar det vackra som inte är övertydligt!)
2010-12-07

  Jocy Joyless
jag vill absolut bli ditt hjortron! söt text.
2010-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Ideström
Gunnar Ideström