Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

...en mjuk mikro




Microsoft Sam

ja, vilket skinn
och under skinnet döljer jag mig
..under hennes hud.
som fingrarna över hans bröstkorg,
rör jag mig tätt intill.

de dunkla själarna i hörnet -
på dansgolvet där de respekterade var.

och vi andra. vi med föräldrar som stal våra hjärtan.
i mörkret av vårt kärleksnäste sitter de.
längst där inne vandrar de i dalarna.
de tror sig veta det de inte vet.

mamma sa att jag var sjuk.
pappa sa att jag var en indian med känsla för poesi




Fri vers av Doktor Vinter
Läst 333 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-12-06 22:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Doktor Vinter
Doktor Vinter