Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag kommer att dö ung

James Dean dog ung

The Eagles sjöng att han var

"too young to die, too fast to live, bye bye"

Gorillan Koko som kunde tala med teckenspråk

förklarade att döden var "En håla, bekvämt, bye bye"

Någon annan sa

"Only the good die young"

 

Ålder är bara en siffra

Vid någon ålder dör vi

Skillnaden är att en del är gamla

och andra fortfarande unga då

 

Vilken ålder som än blir min högsta

kommer jag att dö ung

"So help me God and my genes"




Fri vers av Gunnar Ideström
Läst 280 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-12-07 09:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Ideström
Gunnar Ideström