Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

12 timmar och jag vill ha en till, bara en till



jag virar mig runt dig
och skriker ett heligt ord

i vissa länder skulle de stena mig
du biter tag i min underläpp
och jag blundar

jag skulle vilja frysa tiden

kan du älska mig imorgon med?
kan du låta bli att gå
när morgonljuset kryper in
mellan mina dammiga persienner

vi sitter i min röda sammetsfåtölj
och du berättar om din hemstad
jag vilar kinden mot din axel
och det faktum att fåtöljen
kanske inte orkar oss båda
rör mig inte i ryggen
drar fingrarna genom ditt hår
du är så jävla vacker

klockan är sju och du knäpper din skjorta
kysser min panna
och jag
brister
itu




Fri vers av kärleksbarn
Läst 363 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-12-07 20:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kärleksbarn
kärleksbarn