Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bristfälligheten är ett faktum

jag skulle precis vända om,
jag skulle sova för att sluta minnas.

men tankarna vred sig runt mig,
och jag kunde inte göra annat
än att dra i dem lösa trådarna.

jag började må illa av stimmet innanför min tinning.
så mycket tankar, så få som hittar ut, hittar ner
fastnar. svart mot vitt.

jag skakar av rädsla.
ingenting som kan vagga mig tillsömns inatt.
det finns ingenting här som kan hålla om mig
medan midnatten sakta närmar sig.

jag var ensam kvar,
i djupet av min tanke storm
något jag önskade jag kunde
men saknade mod till att spy ut.

en besk smak av gammal gin förföljer mig.
smakar jag vad dina läppar är?

tankar som rinner ut. snart fyller dem mitt rum.
klockan tickar men ännu vaggas jag inte,
framför mig, ser jag allting försvinna.

jag behövde inte dig inatt heller.




Prosa av Ovillkorligt
Läst 242 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-12-07 22:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ovillkorligt
Ovillkorligt