Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Välsignad juletid

Full av känslor.

Det är som ett stort svart hål.
Som suger in allt. I juletid.

Där inne sitter människan och påstår att den är glad.

När den egentligen lever på minnen,
från en tid utan stress.




Övriga genrer av Arnella
Läst 479 gånger
Publicerad 2005-12-04 14:49



Bookmark and Share


  Ola Wirling
Beskriver juletiden så sjukt klockrent
2006-02-20

  Bex
Oj.
2006-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Arnella
Arnella