Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vi och de förbannade idioterna

vi är två
som känner så

avgudar de
men de vet inte vilka vi \"e\"

vi och den förbannade kärleken
jag, du och sveken

hur mycket vi än försöker
så finner vi inte det vi söker

och till sist står vi där
nertyngda av sorgen som vi bär




Fri vers av losy
Läst 416 gånger
Publicerad 2005-12-04 15:26



Bookmark and Share


  curra
perfekt! underbar
2005-12-04

  Janjohan
Mycket skön rytm, känsla och flyt. Digg.
2005-12-04

  yoyyo
(L)
2005-12-04
  > Nästa text
< Föregående

losy
losy