Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lönnmördarens hetta

Hon stirrade döden i vitögat och var beredd på att dö en smärtsam död.Jägarens blick var vackert sensuell och samtidigt kall som is.Leendet var intimt..för intimt tänkte Rose.Som om han visste något om alla hemligheter hon så förtvivlat försökt gömma i en mörk vrå av medvetandet.Var denna lönnmördare en tankeläsare?Med tanke på att turen inte hade varit på hennes sida den senaste tiden skulle det inte förvåna henne.
Lädret i hans jacka knarrade när han närmade sig.Gången påminde om ett lejons.Smidigt och lätt.Rose blev fascinerad mot sin vilja.Att få känslor för någon som fick betalt för att slita dig i stycken var inte särskilt smart.
"Vad har vi här då?Borde en liten flicka som du verkligen befinna dig här?"Den rösten..dödligt kall men samtidigt så varm som smältande choklad.Mördaren tycktes ha två sidor.
"Gör det då..,"fick Rose fram."Snälla..få det att gå fort bara."Hon viste att desperationen i hennes röst hördes lång väg.
"Vad ska jag göra,sötnos?"Nu höjde han på ett svart ögonbryn med road min.
Rose tappade hakan.Vad var det här?
"Sluta med ditt sjuka spel..De har betalat dig för att..ta bort mig från den här jorden."
Ett djupt och vackert klingande skratt fortplantade sig genom byggnaden.
"Jag tror du har misstagit dig,baby.Och inte lite heller."
"Vem är du då?Varför har du följt efter mig hela den här tiden?"krävde hon att få veta med darrande röst.
Främlingen tog upp en cigarett och förde in den mellan sina grymma läppar.
När han lät tändaren göra sitt jobb lyste ansiktet upp i den relativt mörka byggnaden och fick det att se ännu mer mystiskt ut.
"Jag är tvärtom här för att beskydda dig.Din mamma kontaktade mig för elva timmar sedan.Det är Xplosion som är ute efter ditt liv berättade hon.Vilken tur att jag vet hur de arbetar..eftersom jag en gång var deras mest dödliga vapen."




Prosa (Novell) av Vampyrens hjärta
Läst 409 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-12-08 11:50



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Inte för att vara tjatig men detta är ännu en briljant bok-idé :D
2011-07-20
  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta