Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En kär fyrfota vän




Min fyrfota vän

 

Snart så finns du inte mera
och jag gråter i min själ
trots jag vet att jag måste agera
värker hjärtat när jag säger farväl

Du har alltid varit mig nära
när du suttit där bredvid mitt ben
men jag har sett i dina vackra ögon
smärtan skymta i ljusets sken

Därför låter jag dig gå till vila
så att smärtan försvinner för gott
kommer för evigt ha dig i mitt hjärta
även när du har för alltid gått bort

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Christin Lederman VIP
Läst 585 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-12-08 12:50



Bookmark and Share


    Lengum
lev med minnena av din vän. beklagar din sorg. en väldigt fin dikt som berör mig
2010-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Christin Lederman
Christin Lederman VIP