Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snö.

Jag kastar mig bakåt, i det ovetande. Vet inte vart jag hamnar.
Snön omfamnar och tystnaden blir som ett skrik. Jag blundar,
det snurrar, höger vänster.
Snöns tystnad. Bara snön vet.




Fri vers av ooolinneaooo
Läst 241 gånger
Publicerad 2010-12-08 22:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ooolinneaooo