Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förnimmelser

det räcker med en förnimmelse av något som påminner om dig
en basketmatch på tv
den där låten av Ison & Fille
en speciell doft av sköljmedel
och vi skulle ha haft allt du o jag
men jag ville det inte då
o jag vill det inte än idag

du kväver mig
du tråkar ut mig
för mycket dig
blir för lite jag
så vi ska hitta någon annan
men aldrig glömma
precis som du sa

Och du skaffar barn o går hela vägen
för det var sånt du ville men inte jag
o jag flyttar till storstaden o jag drar mig undan från alla
o du vet att allt jag gör
är fortfarande för mycket jag

och det är som winnerbäck sa
jag är trött på alla koder
och att du ständigt hittar en väg in
jag har förlåtit mig själv nu
men jag tycks visst inte ens än idag
få ut allt ur mig som du inte ville ha

jag svek dig
jag bedrog dig
för mycket destruktivitet
var för mycket jag
så du tog någon annan
men log inte på bröllopskorten
precis som du sa

det räcker med en förnimmelse av något som påminner om dig
en tuss katthår
skumgodis
Song Cry
och vi skulle leva tillsammans du o jag
men jag ville det inte då
och jag vill det inte än idag

för du sänkte mig
du skrämde mig
för mycket ideal
var för lite jag
och när vi väl testar allt med någon annan
kommer inget att ändras
precis som du sa

det räcker med ett flimmer av ett minne
så sätts hela lågan i brand
jag brinner jag brinner
fortfarande än idag
och hur många dagar som än passerar
vaknar jag bara till ännu en dag
där förnimmelser av dig är fortfarande
det enda jag vill ha




Fri vers av barbarella
Läst 366 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-12-08 23:05



Bookmark and Share


    vilgot hellros
riktigt bra
2010-12-16

  Andreas Widell
vilken berörande text....
ouch...
men ändå befriande...

grymt!
2010-12-09
  > Nästa text
< Föregående

barbarella
barbarella