Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Låg en natt och tänkte på dig.


Du.

Ligger och tänker på dig inatt
Tänker på hur fin du är ,får fnatt
Känns fel att skriva en dikt
För i den går det ej att lägga vikt
Du är mitt allt du är mitt inget här i livet
Vänta, vad är det med hånflinet?
Du har hittat en annan säger du?
Vi komm överens, Det skulle vara vi två ju.

Jag är nu gammal och har inte mycket kvar att leva
Jag är gift och har barn numera
Men någon gång , lite då och då
Undrar jag vad hade hänt, om det istället var vi två
Jag älskar min fru, jag älskar mina barn
Dock undrar jag om inte du var först till kvarn
Så nu med pennan i handen
Frun bredvid mig och barnen i famnen
Skiver jag ett par sista ord , med handen skakande
Jag vill säga, jag älskar dig fortfar..




Fri vers av Ann-omym
Läst 398 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-12-08 23:57



Bookmark and Share


  ExtraordinaryMe
Så vackert att jag måste gå in till toan och lipa lite. Applåder och givetvis bokmärker jag din vackra text!
2011-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Ann-omym