Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stjärnspådd

 

Det är svarta hål som svarar
mitt öga -

glansen är bara en synvilla

 

Natt ; 

 

Gråt mig en stjärna

 

 




Fri vers (Fri form) av Carola Zettergren
Läst 347 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2010-12-09 03:03



Bookmark and Share


  Anders Perols
Du är fantastisk på att förmedla mycket med få ord. Riktigt bra!
2010-12-09

  Lili Samuelsson VIP
gillar det här, mycket
2010-12-09

    papillon
Destillerat språk, stor lyrik. APPLÅDER!
2010-12-09

    lärjunge
kasta en blick

i din spegelbild

och den spricker


ur djupen stiger strålande stjärnor

den klarast lysande



är Du

tårfri
2010-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Carola Zettergren
Carola Zettergren