Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sluta aldrig att kämpa

Här står jag hjälplös och utan hjälp. Stäng dina ögon så många dagar som går åt att komma på vad som är fel. Jag trodde på dig, Men säg inte hejdå Jag vill försöka, men ljug inte jag ser rakt igenom dina lögner. Tro på mitt ord jag ska visa dig min styrka, det får blöda det får svida men styrkan finns där långt in i den själ som finns kvar. Ska kämpa tills jag stupar, faller ner på knä och gråter,ska ta mig upp i sista andetaget. En lögn gör ont, Ett svek gör ondare. Allt är en lögn, men inte jag. Jag är sann. Så sann att det känns i hela kroppen, svek,sorg, ett tomt hjärta full av sår och hemligheter som förblir hemliga.

.




Fri vers av JansonAlexandra
Läst 451 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-12-09 17:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

JansonAlexandra
JansonAlexandra