Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flickan som försvann

En liten flicka med hukad blick

med ett krossat hjärta som hon fick

för att hon ville tro på det goda i han

att alla ord han sagt henne var sann

men den lilla flickan kunde inte se

att det hon så önskade aldrig skulle ske

för han var en vilsen själ

även om han ville väl

så skulle hon ensam få torka sina tårar

för kärleken som inte fanns för kärleken som sårar

hon går hemåt med tunga steg

hon sa inte ett ord hon bara teg

för hon ville inte yttra de orden

hon ville inte längre ha sin plats på jorden

allt den lilla flickan levde för

var borta som när löven vissnar och dör

en tår rinner ner för hennes kind

en liten flicka så vacker och trind

hon drömde om kärlekens skatt

som hon nu aldrig hinner i fatt

för den lilla flickan med ett hjärta i knuten hand

la sig i en driva av snö som tog henne till fjärrande land...




Bunden vers (Rim) av Cia
Läst 334 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-12-09 22:56



Bookmark and Share


  Mönster
helt underbart vacker. och så sorglig :'( <3
2010-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Cia
Cia