Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattens ängel



Ta min hand du behöver inte vara rädd
ta min hand och gå en stund
kvällen är så vackert fylld med mystik
du missar det.. följ med mig
jag kommer inte skada dig.
-jag är rädd, vad kommer att hända?
vi kommer bara gå en promenad under månen och se stjärnorna
i hans huvud fans inga tankar han såg bara i hennes ögon som var mörka men gav honom ljus
hör du blåsten i träden, känner du doften av natten
så ljus och svag men den finns ser du hur natten döljer det du ser på dagen
men natten visar dig vad du missar att se
bladen från träden skapar musik blåsten en smekning av väldoft
dom går under månens blickar i nattens skugga dom säger ingenting dom bara går...
när himmel blir färgad röd kollar hon på honom och ler
hon tar hans hand och han är trygg och han sluter sina ögon
för att vakna upp...




Fri vers av Cia
Läst 297 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-12-10 09:56



Bookmark and Share


  Mönster
"ser du hur natten döljer det du ser på dagen
men natten visar dig vad du missar att se
bladen från träden skapar musik blåsten en smekning av väldoft"

underbart
2010-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Cia
Cia