Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku




Narniatid

Solglitters strålar
lyser, bedårar, denna 
Narniatiden




Bunden vers (Haiku) av Gunilla VIP
Läst 538 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-12-10 20:07



Bookmark and Share


  Pauline Pousár
På en av skyltarna vid busshållplatsen har någon skrivit dit: 777 Narnia. Man blir sugen på att vänta på den bussen och se vart den tar oss.

Följer du med?
2011-05-10

  Anna*
Strålande vacker haiku! *
2011-01-09

  Bibbi VIP
Underbart.
2010-12-10

  prinscess VIP
strålande vackert
2010-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Gunilla
Gunilla VIP