Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Öken


Vandring
genom ett
uttorkat landskap

Dina hägringar
Mina landmärken

På klippan
blottar sig Ökenräven
skriande

Berberflickans
rytm
kastar skuggor
bortom skenet
från wadins brand

Sanden
piskar smärta
i mina ögon
Döljer
dina spår
min reträtt

Hägringen återstår
Bränner mitt inre ögas kompass




Fri vers av C.Källner
Läst 354 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-12-10 21:31



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Tuaregers liv snart ett minne blott
2011-04-04

    ej medlem längre
starka metaforer... mycket starka... tycker i synnerhet om

Dina hägringar
Mina landmärken
2011-02-08
  > Nästa text
< Föregående

C.Källner
C.Källner