Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Metatext

Meningarna måste skrivas längre och bättre centrerade. Sambanden ska precisionslimmas utan avbrottskonster och förloppen därigenom tuktas att framstå i kristallklar dager. Det är en fråga om exakthet. Orden är hoppstenar och deras inbördes placering, avstånden mellan dem, kan betyda allt eller resultera i ingenting. Snö och liten löveld! Ordens länkar från bild till bild, öga till åskådning, från inre rum till yttre skeende.




Fri vers av Per-Gunnar Kramer
Läst 326 gånger
Publicerad 2005-12-04 20:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Per-Gunnar Kramer