Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Duktig flicka syndrom.

En flicka ska vara tyst och snäll och älska med en man på hans vilkor.

Varför får jag inte slå mig ur detta?




Fri vers av KajsaBjörk
Läst 353 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-12-11 14:46



Bookmark and Share


  Tini Tut
Inte tyst, snäll absolut, älska på inga vilkor.

Tini Tut
2010-12-11

  Seglaren
frågan är ju vad du Vill
2010-12-11
  > Nästa text
< Föregående

KajsaBjörk
KajsaBjörk