Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Silver från dina ögon

Månen läcker silver från dina ögon..

Solen tappar blod i din famn..

en famn jag valt att för evigt ligga i..

där morgondagen inte längre gryr..

där stjärnor aldrig faller..

där evigheten är otillräcklig..




Prosa av wiicca
Läst 584 gånger och applåderad av 13 personer
Utvald text
Publicerad 2010-12-11 15:03



Bookmark and Share


  oMareld
Underbar
2011-07-04

  objekt3
Och inga önskningar går i uppfyllelse ...
2011-01-11

  Nikolai Jungsin VIP
drömlik och levande
vackert
2011-01-09

  Delilah Juno VIP
Love it !
2011-01-09

    ej medlem längre
Månen läcker silver från dina ögon -

super! En rad som en egen dikt. Berörande.
2011-01-09

  Berit Robin Lagerholm VIP
Förlåt snabelsnav. Mycket ska det va.
2011-01-05

  Berit Robin Lagerholm VIP
Ett mcycket vackert alster med underbar rubrik
2011-01-05

  helenita VIP
Dramatiskt vacker!
2010-12-14

  Amphora
En mycket vacker text, men lämnade mej ändå med en känsla av obehag, men ändå så vacker och med flyt i.
2010-12-13

  hilja
Helt underbar nu när jag fick läsa den själv!!!
2010-12-11
  > Nästa text
< Föregående

wiicca
wiicca