Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

så länge att den nästan inte fanns




Inkapslad längtan

 

 

inkapslad längtan

sprang läck

feber försatt

på fri fot

 

kvällars rus

och hjärtans dans

 

vinet

kyssen

smaken av dig

öppnade upp allt

 

Nu vill jag ut

 




Fri vers av Tillbringaren VIP
Läst 311 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2010-12-11 17:40



Bookmark and Share


  helenita VIP
Så underbar!
Vilket vackert foto!!
2011-01-01

    Herr Ångest
Snyygggtt. säger jag bara..
2010-12-13

  Anna*
Helt underbar bild och text till härlig helhet! Applåder
2010-12-13

  pixter
det låter ju fullständigt livsfarligt det här... ^^ härlig text!
2010-12-12

  kir
och orden kom tillbaka
hoppandes som bubblor
ikapp med glädjen
förlösande

Bra skrivet.
2010-12-12

  Anya VIP
Det spritter i mig av din text....av glädjerus på något vis.
2010-12-12

  karenina VIP
åh, den här tycker jag om, bara så fin kombi av ord och bild. andas värme och positiv tillförsikt. hejja dej tjejen!! :)
2010-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Tillbringaren
Tillbringaren VIP