Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Uppslukad

Granarna mörknar

himlen byter om

till en dovare nyans

 

silhuetterna bildar

fantasifulla figurer

stilla

tysta

iakttar de människor och hus

 

så ödsliga och trygga

på samma gång

precis så

låter jag mig uppslukas

 

 




Fri vers av Tillbringaren VIP
Läst 326 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2010-12-11 17:32



Bookmark and Share


    Herr Ångest
Gillar också att himlen byter om.

I övrigt bygger du med små ord upp en stämning som är både melankolisk men ändå lugn.

Och så var det en fin bild!
2010-12-13

  pixter
vacker stämning i hela denna text, passar perfekt till bilden
2010-12-12

  Anya VIP
Håller med föregåengde talare, himlen byter om är en fin metafor. Texten är vacker och bilden förstärker.
2010-12-12

  Tini Tut
Tycker om att himlen byter om.
2010-12-11

    ej medlem längre
"ödsliga och trygga på samma gång" - där fångade du något.
2010-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Tillbringaren
Tillbringaren VIP