Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en plats skapad av änglar

Jag går på en äng där gräset kittlar mina fötter
jag ser trädens löv och jag känner dess brokiga rötter
solen värmer varm mot min nacke
jag kollar ut ser inget utom en vidsträckt backe
det höga gyllene stråna dansar i vinden
mitt hår lever i blåsten och smeker mig på kinden
jag sluter mina ögon drar in luften av salighet
molnen leker på himmelens oändlighet
allt som finns att höra är hur solen lockar
hur blommorna låter när jag dom plockar
tiden står stilla här där himmelen möter jord
det är här marken av änglars tårar bli smord
ingenting i denna undersköna natur har något fel
allt har en plats även jag är en del
här på denna plats finns ingen oro för nått
här är en plats bara jag vet där bara jag har gått
på en äng av guld en äng av ren lycka
denna plats är det gud själv som har smycka
och jag njuter av alla tings salighet
här möts allt och är ingenting annat än frihet...




Fri vers av Cia
Läst 324 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-12-11 18:54



Bookmark and Share


    vilgot hellros
härlig
2011-01-03

    Loffe
Ja, vilken skön frihetskänsla!
Dessutom är jag lite svag rim.

Applåd!

// Loffe
2010-12-12

  Mönster
Jättevacker :) älskar den <3
2010-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Cia
Cia