Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till oss

Någonstans därinne finns du
väntande
överväldigad
hänförd

Genom ord fann vi en väg
världen är så liten när du här
du ler
och får mig glömma

Du skiner
mina ögon vänjer sig vid allt det ljusa
skenet är en exotisk vision
vackrare än så här blir det inte

Sitter här i tysthet
skickar tankar till fjärran
plötsligt är jag där
har ingen brådska hem nu
fascinerad av allt som är du
bättre än så här blir det inte




Fri vers av Marcus Malmsten
Läst 256 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-12-11 19:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marcus Malmsten
Marcus Malmsten