Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet är och jag kan inte säga stopp

 

Tålmodigt ramar jag min själ med starka krafter

Styrkan glänser i mina ögon och ger kroppen stöd

Jag lägger lager av kärlek i mitt inre så skalet håller

 

Mitt spröda själsliv blir segare,

även om det fallerar ibland

 

Ville ge upp det hade varit skönt

men med ett envist hopp dunkar mitt hjärta

 

Inom mig finns det nåt som kämpar

 

Tankar om ett bättre liv ger mig näring

så mina ögon kan se framåt

 

Livet är och jag kan inte säga stopp

 




Fri vers av MeAmmie VIP
Läst 697 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2010-12-11 23:02



Bookmark and Share


  Svartochvitt
jättefint, verkligen!
och det är helt rätt, det är bara att köra på och ta emot vad livet ger en!
2011-02-20

  Lasseman VIP
Liknande känslor har man burit på, men nån stans så kämpar det trots allt vidare med livet.. applåder
2011-01-22

    R Peiper VIP
Så rätt.
Stå inte på bromsen. Kör på.
Jättebra!
2010-12-17

  Lars Hedlin
Stark och härligt
2010-12-17

  Anna*
Inspirerande, starkt och så där envist som det bara är när vi måste klara av något för att det brinner inom. Jättesnyggt!
2010-12-14

  Ewa Åkerlind
Bra, så bra du skriver!

Vi ska ta vara på livet
det är en gåva vi fått
och vi är kvar - de är i
ljuset...
2010-12-13

  Ninananonia VIP
Så bra! :)
2010-12-12

  Fånga dagen
Fanstastiskt bra skrivet dessa rader gav mig nått verkligen du fånga just det där så viktiga i livet den där kampen vi har mellan balans och obalans
mvh Anna-Karin
2010-12-12

  Eaglemountains VIP
Postiva och tänkvärda ord.

Grattis även till en plats bland de fem uppmärksammade!

Kram!
2010-12-12

  Eva Langrath VIP
Ord som stäker och ger hopp fulla av livsvilja mitt i en sorgsen inramning.
2010-12-12

  aol
positivt känner sökaren i diktarjaget,
2010-12-12
  > Nästa text
< Föregående

MeAmmie
MeAmmie VIP