Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

spår


Mörka dagar skapar längtan
till ljusa nätter

i halkan en hund lämnat spår
färgglad nyans vi bjuds på
i en annars mörkkulen kväll

snön som blev till slask
färger man kunnat vara utan

en il distanserar
drar rockslaget närmare
vi flyr varandra

ett stearinljus
ett fönster i fjärran
vittnar om värme
någonstans

men du fryser ikväll




Fri vers av Regular
Läst 380 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2010-12-12 01:46



Bookmark and Share


  aol
kan bara applådera så fint skaldat här
2014-01-13

    ej medlem längre
Kan inte låta bli återkomma till denna text, de sista raderna känns ända in, särskilt såhär till jul, gemenskapens högtid...
2010-12-14

  Tini Tut
Här kommer en applåd.
2010-12-12

    ej medlem längre
Brrr... bra skrivet!
2010-12-12

  drakbruden VIP
Burr....jag blir alldeles kall när jag läser den....så det är bra skrivet!
2010-12-12

  poesi pplot
Den gillar jag. Bokmärkt.
2010-12-12

  Anna*
Känner vindilen, ryser och sveper kappan tätare om. Snyggt skaldat!
2010-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Regular
Regular