Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Meningen med livet

 

Meningen med livet

blir aldrig avslutad

punkten är ett komma

på vägen vidare

till bisats efter bisats

 

Meningen med meningen

är skriven mellan raderna

i visdomens och livserfarenhetens bok

som vi alla skriver på

kapitel för kapitel

ord för ord

 

Meningen med morgondagen

vet vi inte än

men anar att den liknar den här

vi just nu befinner oss i

med andra val och möjligheter

andra möjliga val och tillfälligheter

 

kanske...




Fri vers av Gunnar Ideström
Läst 188 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-12-12 18:19



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Mm..kanske finns ingen större meningen..inget större mål.. bara att göra resan så angenäm som möjligt..(för en själv o medresenärerna:)
2010-12-13

  stenhur VIP
Ja denna ovisshet som först irriterar men när vi lärt oss stå ut med den kan vi ha den som en drivkraft. Dina ord om sökandet ger tröst!
2010-12-13

  doraedsäng
Vi föds och vi dör. Tänker att vi själva måste skapa någon sorts mening som naturligtvis är individuell. De flesta funderar nog
på just det här.
2010-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Ideström
Gunnar Ideström