Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glögg glögg glögg - het och farlig

Är min glögg förhäxad

eller bara spetsad

på ett spjut

kastat av

Martin Luther

 




Fri vers av Gunnar Ideström
Läst 309 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-12-12 18:44



Bookmark and Share


  Sideshow Bob
King?
2010-12-21

  doraedsäng
Är det verkligen glöggen som är det?
2010-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Ideström
Gunnar Ideström