Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En idealisk man - En kvinnas önskelista till Tomten! :-)

Bredaxlad och stark

viril och luktar gott

underhållsfri

med undantag

för tröst och smek

och lite leenden

i rätt ögonblick

självgående

till toaletten

och till jobbet

ordnad ekonomi

det vill säga

att jag får ta

hand om både

pengarna och hans trygghetsbehov

det blir bäst så

och

han är bra att ha

för bra för att dela med sig av

jag ska vara minst 85% för honom

om inte allt

man får vara realist

för såna män växer inte på träd

även om en jagande kvinna kan

träffa på dem

i skogen

 




Fri vers av Gunnar Ideström
Läst 359 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-12-12 19:59



Bookmark and Share


  Anna*
Hmmm ... inte i någon skog jag varit till i alla fall! Å andra sidan är jag väl ingen jagande kvinna heller! *skratt* Tragisk läsning på många sätt men också ironiskt småtrevlig.
2010-12-14

  Seglaren
finns massvis med kvinns som är åt de hållet.
fint fångat med mkt ironi
2010-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Ideström
Gunnar Ideström