Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett nytt liv

Fredag
Ett samtal som
Fick mig att gråta
Tårar av lycka

Måndag
Jag började mitt
Nya liv
På en skola
13 mil hemifrån

Tisdag
Ytterligare ett bra samtal
En lägenhet


Inom loppet av 5 dagar
Fick jag ett nytt liv
Ett liv jag nu älskar

Jag
En student
Högskolan Kristianstad
Socionomutbildningen

Det är här jag hör hemma.




Fri vers av E.Wernram
Läst 295 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-12-12 20:19



Bookmark and Share


  mare VIP
Gläds med dig, lycka till ;))
2011-02-27
  > Nästa text
< Föregående

E.Wernram
E.Wernram