Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förgänglighet

likt en snöflinga
i vinden

virvlar runt
yr om kring

singlar ner
kanske landar

landar på en kind
smälter ner

blir droppe
som en tår
på din kind

likt en snöflinga
smälter bort

och yr aldrig
mer omkring




Fri vers av Dito VIP
Läst 516 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-12-12 21:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dito
Dito VIP