Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Från gatan nedanför.

jag skickar klädda gatstenar
genom dina luckor

och hoppas att du slutat ducka


och

att du kanske vuxit lite sen sist




Fri vers av Матрёшa
Läst 483 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-12-12 22:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Матрёшa
Матрёшa