Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

från 2005...i lådans djup




Utrensning

 

Jag skriker ut min smärta

med skrik från djupt ini

Jag gråter tårar våta

med fukt från djupt ini

Jag tänker tankar gamla

avstängda från förr

Jag känner av en ilska

undanträngd från förr

Jag skriker och jag gråter

jag dömer och jag svär

Jag gör upp med livet 

för att glädje känna här

 

(c) tk. 

 




Fri vers (Fri form) av thyra
Läst 1179 gånger och applåderad av 43 personer
Publicerad 2010-12-13 00:19



Bookmark and Share


  Carl Mikael Fäldt
Hoppas glädjen håller i sig-utan dig på poeter.se är saknad ordet!
2016-10-08

  Bibbi VIP
Så väl fångat tillstånd som jag känner igen.
2014-06-01

  maria kide
Igenkännande! Fint förmedlat
2014-01-07

  Carina Bendix
Så vackert att jag ryser!
2013-03-16

  Hanna Mari Wallin
få rader som berättar en novell

mycket bra...
2012-01-03

    Anneli A
Bra med ventiler....! Känner igen! :)
2011-11-06

  Prins Hatt Under Orden
Verkligen vackert!

Gillar särskilt dessa rader:

"Jag tänker tankar gamla

avstängda från förr"
2011-05-01

  Veronic@
Vackert . .
2011-02-04

  Ninananonia VIP
Jag kanske var lite otydlig :) jag menade det som gör ont ...ilskan och skriken :)
2010-12-14

  mare VIP
Viktigt att släppa ut känslor när det behövs...tänkvärda ord..
2010-12-14

  Anna*
Det är nyttigt att släppa fram allt och låta det få uttryck. Bra!
2010-12-14

    ej medlem längre
Det är så här vi alla skulle behöva göra ibland. Fint beskrivet!!!


"Jag skriker och jag gråter

jag dömer och jag svär

Jag gör upp med livet

för att glädje känna här"



/Ann
2010-12-13
  > Nästa text
< Föregående

thyra
thyra