Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

One Night Stand

 

Att vakna

men inte hemma

Att sätta sig upp

och det är kallt

Att resa sig

och det är ensamt

Att gå ut i köket

men inte mitt

Att höra dina andetag

från rummet intill

Att klä på sig

och smyga iväg

Att inte lämna

några spår

när jag går




Fri vers av Gunnar Ideström
Läst 246 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-12-13 16:41



Bookmark and Share


  objekt3
glöm Icke att bränna underbyxorna !
2010-12-14

  Teresia Ridell
Gillar enkelheten, klarheten.. Just sådär är det ju.. Vemodigt..förrvirrat..lusten som tog en på virrvägar..som bleknade abrupt i gryningen..
(varit där..väl ofta..för länge sen..;tack o lov lyckligt gift numera:)
2010-12-13

  prinscess VIP
one night stand?
....det låter inget bra ....men man gör ju som man vill
jag tycker det är att utnyttja
2010-12-13

  Tini Tut
Ja men vad du än gör så titta inte under täcket, det kan bli en hemsk överaskning....hehe
2010-12-13
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Ideström
Gunnar Ideström