Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Efter ett väldigt långt samtal med en vän som såg ljuset i mig.


En guide till ett bättre jag

lär mig hålla huvudet högt
mer och mer för varje dag som går

och det bästa med allt
är att jag sakta lär andra

acceptera det förflutna
även om det gör ont

älska din nästa

om du blir arg
och vill skada någon
eller dig själv

sjunk inte så lågt
det blir svårare att hålla upp huvudet då

stirra ondskan i ögat
vänd ryggen till
låt ryggen tala
och klappa dig själv på axeln

sikta framåt
sluta aldrig att drömma

hoppet finns kvar på botten




Fri vers av AliciaK
Läst 398 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-12-13 21:32



Bookmark and Share


  Seglaren
bra och visa ord
2010-12-13

  Larz Gustafsson VIP
http://www.youtube.com/watch?v=AaxRNaFvk4Y

Vi är så begränsade vi människor. Hur väl vi än vill är vi så oerhört begränsade.

2010-12-13
  > Nästa text
< Föregående

AliciaK
AliciaK