Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Återkomst

Jag läste brev från förr
du talar genom åren
din röst är fortfarande klar

Sänder dig flaskpost
jag bär på den blå elden
du bor där på insidan
väntar på ett svar

Jag ser dig genom allt som var
din färg är askgrå
försvinner bort i en kall vändkrets
hur ska jag någonsin få veta


Är trött på bara stå och se på
du agerar och regerar
larmar och skramlar
mina vapen är döda
din glöd är så hopplöst vacker




Fri vers av Marcus Malmsten
Läst 232 gånger
Publicerad 2010-12-13 21:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marcus Malmsten
Marcus Malmsten