Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

decembervintern

 

decembervintern
fungerar som prisma för
årets mosaik

vilsamma dagar
medan bomber kreverar
vid Drottninggatan




Bunden vers (Haiku) av Fredrik P. VIP
Läst 399 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2010-12-13 22:40



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Jo, nu speglas hela världen...
2010-12-17

  Anna*
Snygg kontrast som bilden förstärker! Bra!
2010-12-15

  Daniel_78 VIP
sprakande
2010-12-14

  Monika A Mirsch VIP
grymma händelser i starka färger
2010-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP